top of page

Cursus Redden Op Hoogte

167483877_2628943124070444_617366075108015458_n.jpg

Redden Werken Op Hoogte

Streef naar veiligheid en expertise met onze 'Veilig Werken Op Hoogte' cursus, ontworpen om uw team te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Tijdens deze cursus leren deelnemers alles over de risico's en veiligheidsmaatregelen die komen kijken bij werken op hoogte, inclusief het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsharnassen en valbeveiligingssystemen.

Onze ervaren instructeurs zorgen voor een interactieve leeromgeving, waarin deelnemers praktijkgerichte oefeningen uitvoeren en scenario's simuleren die ze in de echte wereld kunnen tegenkomen. Door middel van hands-on training en realistische situaties leren deelnemers om veilig en efficiënt te werken op hoogte, terwijl ze tegelijkertijd vertrouwen opbouwen in hun eigen vaardigheden en die van hun team. We werken met kleine groepen van max 6 personen zodat de deelnemers veel persoonlijke aandacht kunnen krijgen

Meer over de cursus

Of uw team nu nieuw is in het werken op hoogte of hun vaardigheden wil opfrissen, onze 'Veilig Werken Op Hoogte' cursus biedt een uitgebreid overzicht van de beste praktijken en veiligheidsrichtlijnen. Na voltooiing van de cursus zullen deelnemers een grondig begrip hebben van de risico's en procedures die gepaard gaan met werken op hoogte, waardoor ze veiliger en productiever kunnen werken op elke hoogte.

logo de hoogwerker.png

Vragen? Neem contact met ons op!

Utrechtseweg 310, Gebouw B22, 6812 AR Arnhem

+31 (0)613424009

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor het insturen!

bottom of page